Fogak

2009.08.05. 12:36

Eddig várattak a fogak magukra... de most aztán belendült a dolog. Egyszerre négy fog kezdett nőni, alul, felül mindenhol.

1 már ki is bújt július 31-én egy kis hőemelkedéssel kísérve, de azt sem nagyon mutogatja még, mert nagyon érzékeny az ínye.

Mondjuk az a szerencse, hogy annyira nem kínozza. Kicsit talán nyűgösebb, és már nem harapdálja folyton az államat, mert gondolom fáj neki, és egy hétig éjszaka is többet meg-megébredt. De azért még mindig jobb, mint barátnőméknél, ahol minden fogacskánál 40 fokos lázzal küzdöttek, és annyira legyengült a fia szervezete, hogy bagatell bacikat kapott el, amik persze utána jól ledöntötték őket lábról.

Furcsa lesz a pici lány fogakkal. :) Egy éve lassan, hogy fogak nélkül kacagunk bele a világba, és most hirtelen ennyi fogunk lesz :) El sem tudom egyelőre képzelni. :)

És talán még egy megjegyzés ide: Zoi harap... Minden este úgy cicizünk, hogy elsőre jól ráharap, persze most már a kis hegyes fogával, ami kissé nagyon fáj. Próbálom róla leszoktatni, és előre szólni, hogy "Óvatosan ám!!!", de még nem megy. :) Azért kibírjuk valahogy.

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsoka.blog.hu/api/trackback/id/tr901290269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása