Uszimanó - Zoihang

2009.04.27. 22:45

"Január óta, tehát már 4 egész hónapja uszizni járunk anyával.

Az első uszinapon szörnyű ideges volt anya, kialvatlanul, karikás szemekkel ébredt, remegő kézzel, összeszervezte az egész napot jó előre, hammát előre megfőzte, négyszer újra átnézte a csomagunkat, hogy vajon biztos mindent bepakolt-e. Így indultunk el uszizni. Nem tudom miért izgult ennyire az anya.

Én az első pillanattól imádtam.

Ma már úgy zajlik a dolog, hogy nem lehet kimondani azt a szót hogy megyünk uszizni, csak ha már tényleg elindultunk, mert akkor én nagyon elkezdek izgulni, nem eszem, nem alszom, csak indulni akarok uszikázni.

Anya szerint nagyon ügyesen csinálom.
Már a zuhanyzásnál jár kezem-lábam és jókat rikkantgatok míg anya körbefordít a zuhany alatt.
Tudok már vízbe ugrani is, pesze anya még odateszi a kezét, de minek? Hiszen én már annyira ugranék a színes kis korong után a vízbe, hogy azt öröm nézni. Bár azt hiszem, valamiért anya ennek nem szokott annyira örülni.
Aztán tudok már víz alatt is uszikázni. Érdekes dolog az, és mikor anya mondja, hogy megyünk a víz alá, már veszem is a nagy levegőt, és csukom be a szemem-szám. De mikor beérek a víz alá, jól kinyitom... de csak a szemem ám. És mikor feljövök a víz alól, akkor meg nézek nagyot, jól meg vagyok lepődve, pislogok, vigyorgok, egyszóval nagyon, de nagyon élvezem.
Aztán az is nagyon jó, mikor hason vagy háton a vízen kell úszni úgy hogy anya fog. Ilyenkor kezem lábam jár, és jól összefröcskölök mindenkit aki a közelembe jön.
De amit a legeslegeslegeslegjobban szeretek, az a LILA locsolókanna. Az a legklasszabb játék. Be szoktuk tenni a víz alá, meg locsolni szoktuk vele a hasikámat, meg az arcomat is... ez azért jó, mert közben kidugom a nyelvem és inni is tudok.

Anya szerint tényleg valódi úszómanó vagyok.

Sajnos jó képeim még nincsenek erről a tudományomról, de amint lesznek, majd anya tölt fel.

Addig is puszilok mindenkit!

Zoibaba :) "

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsoka.blog.hu/api/trackback/id/tr11090484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása